Näin Christian Horner kommentoi häirintäkohun vaikutuksia talliin: ”Ei ole koskaan ollut vahvempi”

Epäasiallisesta käytöksestä syytetty tallipäällikkö Christian Horner kommentoi ensimmäistä kertaa tutkinnan tuloksia.

Christian Horner kommentoi asiaa varikolla.
Christian Horner kommentoi tutkinnan tuloksia ensimmäistä kertaa. Kuva: Getty Images
Simo Arkko

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoo olevansa tyytyväinen, että häneen kohdistettu tutkinta sopimattomasta käytöksestä saatiin valmiiksi.

Tallin mukaan riippumattomassa tutkinnassa ei löytynyt todisteita sopimattomasta käytöksestä. Red Bull ei avannut tarkemmin tutkinnan taustoja, mutta hollantilaismedia De Telegraaf kertoi aiemmin, että epäasiallisessa käytöksessä olisi kyse Hornerin lähettämistä seksuaalissävytteisistä viesteistä naistyöntekijälle.

– Olen vain iloinen siitä, että prosessi on ohi. En voi tietenkään kommentoida sitä. Keskittyminen on nyt hyvin paljon Bahrainin GP:ssä ja alkavassa kaudessa. Yritämme puolustaa molempia mestaruuksiamme, Horner totesi Sky Sportsille.

Horner ei vastannut kysymykseen siitä, kaduttaako häntä, että asiasta tuli julkinen.

– En voi valitettavasti antaa sinulle muita kommentteja. Olen iloinen, että olen täällä Bahrainissa ja joukkue keskittyy tulevaan kauteen.

Hornerin tilanne on ollut pitkään puheenaiheena formuloissa. Horner vakuutti tallin olevan yhtenäinen.

– Se ei ole koskaan aiemmin ollut vahvempi tallissamme, Horner vastasi kysymykseen yhtenäisyydestä.

Verstappen ja Horner halaavat.
Tallin ykköskuljettaja Max Verstappen ja tallipäällikkö Horner halasivat toisiaan lämpimästi torstaina Bahrainin GP:n yhteydessä. Kuva: Getty Images

50-vuotias Horner on toiminut tehtävässään pisimpään nykyisistä tallipäälliköistä. Hänen johdollaan talli on voittanut kuusi tiimimestaruutta ja seitsemän kuljettajien mestaruutta.

Peräti 24 kilpailua sisältävä F1-kausi alkaa viikonloppuna Bahrainissa. Ensimmäinen osakilpailu ajetaan jo poikkeuksellisesti lauantaina Ramadanin takia.

Suosittelemme