AC Oulu hakee uutta toimitusjohtajaa

Jalkapallon liigaseuran AC Oulun toimitusjohtaja vaihtuu. Nykyinen toimitusjohtaja Hanna Väänänen jatkaa kesäkuuhun saakka.

Nainen katsoo kameraan.
Hanna Väänänen on toiminut AC Oulun toimitusjohtajana vain reilun vuoden enenen pestin loppumista. Sitä ennen hän toimi seuran myyntipäällikkönä. Kuva: Janne Körkkö / Yle
Risto Degerman

Reilun vuoden ajan AC Oulun toimitusjohtajana toiminut Hanna Väänänen ei jatka seuran palveluksessa. Väänänen jatkaa tehtävissään kesäkuun puoleen väliin saakka, mutta seura on aloittanut uuden toimitusjohtajan etsinnän.

Seuran tiedotteessa Hanna Väänänen toteaa, että kahden harrastavan kouluikäisen äitinä hän on joutunut miettimään ajankäyttöään sekä tekemään isoja isoja arvovalintoja elämäntilanteessa.

Väänänen on ollut ensimmäinen nainen Veikkausliigaseuran toimitusjohtajana.

– Keskusteltuamme asiasta seuran hallitus on päättänyt irtisanoa Hannan toimitusjohtajasopimuksen. Olemme sopineet Hannan kanssa, että hän jatkaa tehtävissään kesäkuun puoleen väliin saakka, mutta luonnollisesti aloitamme uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessin välittömästi, AC Oulun hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo kertoo.

Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Suosittelemme