SJK venyi tasapeliin kotistadionillaan HJK:ta vastaan – Kerhon pisteputki jatkuu

Seinäjoen jalkapallokerho SJK ei ole hävinnyt kauden neljästä ottelusta ainuttakaan.

En spelare springer med bollen i fötterna.
Kasper Paananen (oik.) toi kotijoukkueen tasoihin kulmapotkutilanteessa 88. minuutilla. Vasemmalla Jeannot Esua. (Arkistokuva.) Kuva: Patric Westerlund / Yle
STT Urheilu,
Olivia Din Belle

Helsingin jalkapalloklubi HJK oli lähellä voittoa miesten jalkapalloliigassa keskiviikkona, mutta hukkasi johtoasemansa lopussa Seinäjoella Seinäjoen jalkapallokerho SJK:n vieraana. Pisteet jaettiin maalein 3-3.

HJK:n Topi Keskinen iski joukkueensa 3-2-johtoasemaan 62. minuutilla, ja vieraiden johto kesti liki loppuun asti. SJK:n Kasper Paananen toi kuitenkin kotijoukkueen tasoihin kulmapotkutilanteesta 88. minuutilla.

SJK:lla oli ennen tasoitusmaalia useampi kulmapotku putkeen, mutta HJK ei onnistunut purkamaan ainuttakaan tilannetta. Tämä kostautui lopulta helsinkiläisjoukkueelle.

– Lopun kulmat olisi tietenkin pitänyt pystyä puolustamaan paremmin, mutta SJK oli niissä hyvä. Tällä kertaa tuli piste, mutta voittokaan ei ollut kaukana, summasi HJK:n päävalmentaja Ossi Virta.

SJK ei ole hävinnyt kauden neljästä ottelusta ainuttakaan. Joukkueella on nyt kasassa kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kahdeksan sarjapistettä, jolla irtoaa liigan kärkipaikka.

SJK:lta verkkoa heiluttivat Paanasen lisäksi Jaime Moreno ja Rasmus Karjalainen.